The Best of 2018!

365 voor de boeg om opnieuw te gaan shinen! Tevens een mooi momentje om terug te kijken op het afgelopen jaar!

47686362_2153864058260665_8967009493405663232_o.jpg

 

Wat was het een mooi jaar voor TySy Fotografie! Ik heb zoveel leuke en mooie honden mogen ontmoeten en fotograferen, zoveel bijzondere verhalen mogen horen en zoveel leuke mensen mogen ontmoeten!

Ik heb genoten van mijn werk als hondenfotograaf het afgelopen jaar, en ik kijk met veel plezier terug op de mooie dingen die ik heb mogen doen. Mooie graffiti shoots met allerlei soorten honden! Geweldige actie shoots met fanatieke waterratten! Prachtige portretten van sprekende koppies van jong tot oud! Heeeeel veel geweldige puppies, van 3 dagen oud tot 8 weken oud! Wat goede doelen acties. En natuurlijk de bijzondere hondjes en hun verhalen voor mijn “Be Your Own Kind of Beautiful” project.

Ook heb ik weer een hoop mooie lieve mensen mogen ontmoeten dankzij mijn fotografie, waarvoor ik dankbaar ben. Het fotograferen van de honden heeft me ook geholpen met fijne afleiding, na het grote verdriet vanwege het verlies van mijn eigen 2 honden.

Ik kijk uit naar 2019! Het wordt vast weer een mooi jaar met veel mooie momenten en ontmoetingen! Nieuwe ideeën, en nieuwe plannen.

Liefs, Adjani – TySy Fotografie, Hondenfotografie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s