PROJECT “Be Your Own Kind of Beautiful”

Fotografie project voor bijzondere hondjes!

Dit jaar ben ik op zoek naar speciale hondjes, hondjes die net iets anders zijn dan andere hondjes. Bijvoorbeeld omdat ze een pootje of oog missen, of omdat ze getekend zijn door littekens bijvoorbeeld.
Deze hondjes zet ik gratis op de foto, om ze zo in het zonnetje te zetten en leg ik ze van hun mooiste kant vast, precies zoals ze zijn.

Zo heb ik al enkele mooie honden mogen fotograferen met bijzondere verhalen. Heb jij  ook zo’n mooi bijzonder hondje, en vind je het leuk om een fotoshoot met hem of haar te doen? stuur me dan even een berichtje!

Zoefzoef 3-poot ROEF 
Het missen van een pootje was voor de Roemeense rescue Roef (mixje van vanalles, 3,5 jaar) helemaal geen belemmering om over de hei te racen! Hij raakte (waarschijnlijk) door een aanrijding met een auto zo zwaar gewond, dat zijn poot geamputeerd moest worden. Roef kreeg een kans in Nederland mede dankzij stichting HondenBrokkenMakers.

30261481_1982023092111430_3247423007274041344_n

One Ear Eddy!
Eddy verloor zijn oortje, toen zijn mams bij de geboorte per ongelijk zijn oortje pakte bij het doorbijten van het vruchtvlies. Het is nog geprobeerd te repareren bij de dierenarts maar zonder succes. Gelukkig voor kleine Eddy is zijn gehoor niet beschadigd en hoort hij prima! Dat hij een oortje minder heeft maakt hem niet minder geweldig. Hij is net zo fit en speels als zijn broertje en zusjes. Hij is een echte ontdekker, kijk de kleine stoere man hier voor de eerste keer op de hei!

4

Stunning Stitch

Stitch (3,5 jaar) is een klein maar zeer dapper hondje, die in de Spaanse straten werd gevonden met zijn oog uit zijn kas, bungelend aan nog maar 1 zenuw. Na een lange weg van fysiek en mentaal herstel geniet hij nu van een heerlijk leven in Nederland.

s5a_logo

Blij Ei “Baby Aris” 

Kleine Aris werd als pupje geboren, langs een hele drukke weg in Griekenland. 3 pupjes van het nestje van 5 werden aangereden door een auto, 2 van Aris zijn broertjes en zusjes overleefde dit niet en Aris brak zijn poot. Hij werd van de straat gehaald en van de nodige medische zorg voorzien. Een lieve pleegmoeder ving hem op in Nederland, met het idee om voor hem als hij er klaar voor was een fijn thuis te zoeken. Dit liep anders, want kleine Aris groeide al snel uit tot een grote jongen die zijn kleur ook al niet mee had (grote zwarte honden worden over het algemeen niet snel geadopteerd) én ook nog eens medische problemen had. Zijn pootje moest ondanks alle geweldige inzet van zijn pleeggezin en zijn dierenarts (ja zijn “eigen dierenarts”) dan toch nog geamputeerd worden. Maar ondanks zijn lange weg naar herstel en het missen van een pootje, is Aris altijd een groot blij ei gebleven. Hij leeft nog altijd bij zijn pleeg gezin, maar hij had het er eerlijk gezegd ook niet beter kunnen treffen!

45241735_2128001587513579_1036529548742623232_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s