Nice to meet you – BLUE!

Blue (ofja het baasje) had een fotoshoot gewonnen via de Facebookpagina van TySy Fotografie.  Hier lees je meer over de shoot!

Na lange tijd was het er dan toch van gekomen, de shoot met stafford Blue! Ik keek er al naar uit en het baasje ook. We spraken af op een mooie locatie, recreactiegebied de Ijzeren Man in Weert. Ik ken het gebied goed maar had er nog niet eerder een fotoshoot gedaan. Het is een mooi gebied met bos, beekjes, een klein beetje heide en zwemwater. We hadden geluk, want de heide stond nog in bloei en kleurde nog mooi paars.

B8_logo.jpg

Na even gewandeld te hebben, zodat Blue even kon wennen en rondsnuffelen begonnen we met wat makkelijke poses. Het was voor Blue makkelijker om aan de lijn te blijven. Het was dus er handig dat beide baasjes er bij waren tijdens de shoot, zo kon 1 Blue aan de lijn vast houden en de ander naast mij zijn aandacht vragen.

Met voldoende lekkers, en rust pauzes tussen door lukte het prima om mooie verschillende foto’s te maken. De baasjes waren terecht heel trots op hem, hij deed het erg goed. En hij had het ook erg naar zijn zin! Hij had hartstikke hard gewerkt dus mocht hij ook nog even lekker afkoelen in het water.

B4_logo

Om even een idee te geven van het wegwerken van de lijn, zie je hier 3 voorbeelden van Voor en Na de bewerking:

Was weer een ontzettend leuke shoot, waar de baasjes, Blue en ik van genoten hebben!

Dit schreef het baasje van Blue na afloop : “Wat was het een geweldige ervaring deze foto shoot! We hadden nooit verwacht dat onze kanjer het zo goed zou doen! Maar wat was hij dol op je zeg! Dankzij jou Adjani heeft hij het geweldig gedaan! En wat heb je een prachtige foto’s gemaakt! We zijn je eeuwig dankbaar! En we raden iedereen aan om ook van die geweldige foto’s te laten maken door jou van hun maatjes! in 1 woord geweldig!”

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s