HONDENPLONS!

TySy Fotografie was aanwezig bij de Hondenplons Valkenswaard 2018!

1

Aan het einde van het buitenzwembad seizoen, organiseren steeds meer zwembaden een Hondenplons. Tijdens deze dag wordt het buitenbad opgesteld voor baasjes én honden om samen te gaan zwemmen. Er zit dan geen chloor in het water zodat het veilig is voor de hondjes.

Wat leuk zeg zo’n hondenplons! Ik was er nog niet eerder geweest, maar gelukkig had ik dit jaar een keer tijd om te gaan kijken, met camera uiteraard. Mijn eigen doggy had ik thuis gelaten, die had ik daar geen plezier mee gedaan zoveel drukte.

Ik heb genoten van alle hondjes, in alle verschillende vormen en maten, die zichtbaar genoten van deze leuke dag.

6

5

2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s