Tyson & zijn eeuwige glimlach – Een eerbetoon

“If love could have saved you, you would have lived forever”

2005 – 6/8/2018
Mijn Tyson, mijn ventje, mijn alles
Na 10 jaar is er nu een einde gekomen aan ons avontuur. En wat was het een mooie tijd. Vanaf het moment dat ik je uit het asiel haalde had ik een doel, jou een zo geweldig en liefdevol leven geven als mogelijk was. En wat heb jij mij er geweldig veel voor terug gegeven. Mijn leven was iedere dag een stukje mooier dankzij jou. Dankzij jou leerde we veel nieuwe mensen en honden kennen, werden we onderdeel van de bullen-familie en ging ik asielhonden helpen.

38537209_2136090909982618_8391752032024788992_o

Mijn eerste eigen hondje, en wat had ik het niet beter met je kunnen treffen. Je had je eigenaardigheden maar voor mij was je perfect.
Je leerde mij dat een hond zoveel meer was dan een huisdier, dankzij jou leerde ik honden begrijpen. Dankzij jou ben ik gaan fotograferen. Dankzij jou leerde ik hoe fijn het was om in de natuur rond te hangen, en op vakantie te gaan in Nederland.

Adjani & Tyson, het was praktisch één woord. Waar kon waren we altijd samen. Jij was een echt “mama’s kindje”, een echte knuffel, een kusserd, een clowntje, een lawaaimaker en een mafketel.
In de tweede helft van ons avontuur, stelde je hart open voor Jessy en later Shiva. En genoot tot het laatste moment van elke minuut samen.

Ik vind troost in de gedachten dat ik weet dat jij je de laatste 10 jaar van je leven, elke dag geliefd hebt gevoeld.
Voor nu is het stil, oorverdovend stil. Ik mis je geklets.

Ooit zijn we weer samen. Dag grote vriend, dag grote liefde. Bedankt voor alles.

38688396_2136102449981464_7074172042613882880_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s