Gastblogger bij Hondenwereldonline.nl

Zo leuk! Sinds kort ben ik gastblogger bij http://www.Hondenwereldonline.nl en schrijf ik blogs over van alles wat met honden en fotografie te maken heeft!

Ken je Hondenwereldonline nog niet?  Oprichtster Shelley legt het uit: “De Hondenwereldonline.nl is het online platform voor honden, hun baasjes en toekomstige hondenbaasjes. Toen ik mijn eerste eigen hond kreeg ben ik veel informatie gaan opzoeken voor onze hond Xena. Dit ging over van alles, informatie over de socialisatie, welke hondenschool voor de puppy cursus maar ook leuke recepten en Do It Yourselfs. Ik kwam erachter dat geen enkele site dit allemaal beschreef. Het waren altijd aparte sites die of recepten deelde of informatie. Daarom heb ik besloten om hondenwereldonline.nl te beginnen. Hier schrijf ik over onze eigen struggles met onze puber maar ook deel ik mijn favoriete recepten met onze lezers. Via onze social media kanalen kan je Xena haar leven volgen.”

cropped-Logo-1-2

Xena is een dwerkeesje van nog geen jaar oud. Via haar instagram account @Xena_Pomeranian kun je de avonturen van deze kleine pluis volgen, en blijf je op de hoogte van de nieuwste blogs!

Deze kleine knappe dame staat binnenkort ook voor de lens van TySy Fotografie. Die resultaten zie je dan vast en zeker terug op haar blog, en natuurlijk hier!

Xena-1-1024x768

Er staan al verschillende gastblogs van mij op Hondenwereldonline.nl, zoals;

” 5 Fotografietips van Hondenfotograaf TySy Fotografie” . Hierin heb 5 praktische tips op een rijtje gezet, die aan de basis staan van (honden)fotografie. Als je deze praktische tips in je achterhoofd houdt, zul je (ook met je mobiele telefoon) nog mooiere plaatjes van je hond kunnen schieten en de mooie momenten vast kunnen leggen. Ik heb er al veel leuke reacties opgehad, en mooie resultaten gezien van baasjes die de tips zijn gaan toepassen.

fotog

In de andere blogs stel ik mijzelf voor en lees je het verhaal van mijn eigen honden Tyson, Jessy en Shiva hoe ze in mijn leven kwamen en hoe ze aan hun tweede leven begonnen.  Ook heb ik een leuk blog geschreven met mijn 5 favoriete wandelroutes in Nederland!

Al mijn gastblogs lees je HIER

Heel veel lees plezier! En heb je nog een idee  of voorstel met betrekking tot een blogtopic? Laat het me weten en wie weet lees je ook dat binnenkort online!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s