Staffiemix Nilis op STRIJP-S

Wat is het toch ontzettend gaaf als een hond zo goed in de setting past, zoals staffiemix Nilis op Strijp-S

 

n6_logo

Nilis is een 8,5 jarige staffordmix, hij is 3 kwart stafford en 1 kwart… jack russel! Een erg leuk gelukte kruising zoals je ziet!

En het was goed te zien dat Nilis en zijn baasje Marion een goede band hebben samen en hebben geïnvesteerd  in gehoorzaamheid. Marion runt haar eigen hondenschool Hondentraining Valkenswaard (www.hondentrainingvalkenswaard.nl). Dat komt op deze locatie goed van pas (ivm veel afleidingen en auto’s). Tijdens een graffitishoot is het voornamelijk poseren. Bij een shoot in de natuur is dat anders, daar hoeft niet zo veel geposeerd te worden.

n22_logo.jpg

“KING OF THE STREETS”

n7_logo.jpg

Vaak zijn er wat trucjes nodig om de hond te laten kijken, zijn of haar oortjes naar voren en omhoog te krijgen en de aandacht een seconde te houden. Nilis reageerde niet op mijn piepertje, maar gelukkig waren er wat magische woordjes die we konden gebruiken! “Frietje eten?” & “Ga je mee fietsen?” haha
En ik heb even gecheckt, hij heeft na afloop frietjes gescoord maar voor fietsen was hij toch wel echt te moe. Model zijn is ook hard werken!

n19_logo.jpg

BYE BYE

Stafford

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s