Lovely Lilo op de foto voor het goede doel

Het was weer eens tijd voor een goede doelen actie. Dit keer werd er weer een shoot geveild voor de Dogma Pack &  sterilisatieprojecten in Roemenië

lilo9_logo

 

De Pack van hondenmoeder Dogma bestaat uit een tiental herplaatsertjes uit buiten- en binnenland. Vele zijn oud, hebben lichamelijke of geestelijke problemen of waren nagenoeg onplaatsbaar. Om Dogma te ondersteunen in de zorg voor haar pack (voornamelijk voor dierenartskosten) wordt er iedere maand een veiling gehouden op Facebook. Van die opbrengst gaat ook 25% naar sterilisatie projecten in Roemenië, en zo zijn er inmiddels al minstens 280 hondjes geholpen.

Lilo16_logo

Baasje van Lilo had het hoogste bod op de honden fotoshoot uitgebracht,  en dus had ik het geluk om Lilo te mogen fotograferen. Want wat is ze leuk! Een jonge, actieve hele brave meid van net 1 jaar. En een heel goed gelukte kruising, haar moeder was een Labrador , vader onbekend. Maar ik vermoed dat dat het iets van een Herder is geweest.

Poseren was voor Lilo helemaal geen probleem. En Lilo is een echte waterrat, dus water actie foto’s mochten niet ontbreken.

Lilo1_logo

Lilo4_logo

 

Lilo6_logo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s