Boerboel Odin – Grote Knuffelbeer

Via de Facebookpagina van United Dog Squad werd er een fotoshoot van TySy Fotografie verloot. En die werd gewonnen door de baasjes van de 11 maanden oude Boerboel reu Odin.

Het was weer een ontzettend leuke middag. Een boerboel had ik nog niet eerder voor de lens gehad. Odin is een hele lieve jongen, hij had er lol in want tussen het poseren door werd er lekker gerent en rond gedolt. Het eerste deel van de shoot was in het Philips de Jong Park in Eindhoven, en daarna zijn we door gereden naar het Meeuwven  zodat hij nog wat in het water kon spelen

Baasje Priscilla schreef:

“Vandaag was het dan zover. Bijna drie uur rijden voor onze gewonnen fotoshoot maar het was het waard!

Dit is onze HR puber Odin. Odin is een boerboel reu van 11 maand oud.

Vaak lopen mensen om ons heen vanwege zijn formaat en uiterlijk, maar wie hem kent weet dat hij liefst tuttelt op een doekje (bij voorkeur de broekzak). En wie het ras kent, ziet dat hij toch echt nog een pup is en nog veel zal groeien 😂

Het is een jongen die houdt van knuffelen, lomp is, pubert op een goede manier en heel hard snurkt. Wij kunnen ons geen ander ras bedenken dan een boerboel. Rustig (over het algemeen 😂), beschermd, waakzaam en lief, vooral heel lief 🌸

Odin1[2]

 

 

 

2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s