Sponsoractie Stichting Dier & Project een groot success

15 MEI 2017 – WAALRE

De opname van Rusty bij Stichting Dier en Project, was weer een mooie reden om een inzamelactie op te zetten.De Stichting Dier en Project is een volstrekt unieke organisatie. Het voltallige team bestaat voor de volle 100% uit vrijwilligers. Vrijwilligers die harten en huis openstellen voor dieren waar niemand anders zich nog om bekommert en is een aller, allerlaatste kansopvang voor o.a. ‘uitgeprocedeerde’ (Nederlandse) asielhonden en katten.

Zo namen zij onlangs ook Rusty op, een asielhond die niet langer in het asiel kon blijven

(Het verhaal van Rusty lees je hier op United Dog Squad)

Rusty was zeer geliefd bij de vrijwilligers van het dierenasiel waar hij verbleef. Dit team dat al maanden met hem trainden zocht dan ook naar een oplossing voor Rusty. En die vonden ze in Stichting Dier en Project ; een geweldige stichting met gespecialiseerde kennis heeft Rusty overgenomen om hem een eerlijke kans te geven op een volwaardig hondenleven. Waar hij nu in alle rust mag bij komen en in een huiskamer omgeving.

De stichting is volledig afhankelijk van donaties, en als bedankje voor het bieden van een tweede kans voor Rusty, zette ik samen met Martine (oud-vrijwilligster) een actie op:

8 mensen mochten zich aanmelden voor een fotoshoot van hun hond, waarbij de volledige bijdrage naar de Stichting ging. Er waren veel enthousiaste reacties en aanmeldingen, en de 8 plekjes waren zo gevuld.

We hebben 2 geweldig leuke middagen gehad, en met veel plezier de vele verschillende modelletjes gefotografeerd. En het resultaat mag er zijn; samen hebben we €270,- euro bij elkaar gefotografeerd voor de stichting!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s