“The TySy-Story”: het fotoboek

Tyson & Jessy, mijn duo, mijn dreamteam. Gebundeld in een fotoalbum met bijna 100 foto’s ♡

Hun samenzijn heeft maar 3 jaar mogen duren, maar die 3 jaar heeft een hoop mooie foto’s en herinneringen opgeleverd! Een goed moment om om alle foto’s nog eens te bekijken, herinneringen op te halen en “the best of” te bundelen in een mooi foto album.

En wauw wat is het een mooi album geworden, en wat ben ik er blij mee! Het album heb ik besteld bij Saal Digital (www.saal-digital.nl). Ik heb gekozen voor een vierkant album van 19×19 cm. Een leuk klein formaat wat ik persoonlijk erg mooi vind. De uitvoering is met glanzend papier en glanzende cover.

Om het fotoboek samen te stellen maak je gebruik van de software van Saal Digital die je gemakkelijk via de website kunt downloaden. In het programma zit de optie om gebruik te maken van sjablonen. Daar heb ik veel aan gehad, omdat ik zoveel mogelijk foto’s in het boek wilde verwerken. Het programma werkt heel makkelijk en je ziet precies wanneer je foto’s juist zijn gepositioneerd en uitgelijnd zijn. Ook handig dat je tussentijds je wek kunt opslaan en het dus niet in 1x af móet maken.

Een screenshot van mijn work in progress:

naamloos-1

Na een paar keer herzien was de uiteindelijke opzet klaar! Het programma komt dan zelf nog met eventuele. foutmeldingen. Zoals een leeg tekstvak wat ik nog had laten staan. En na een allerlaatste controle in PDF was ik zo ver om te bestellen! Uiteindelijk zijn er totaal 94 foto’s in het album verwerkt.

Op maandagavond laat besteld, en donderdag werd het album al geleverd. Super snelle service dus! Het album kwam netjes en goed verpakt aan. Daar is het dan:

15826008_1815032818755097_6403211997776969014_n

Mooie stevige kaft en mooi dik fotopapier. Het glanzende papier ziet er kwalitatief goed uit en de kleuren op de foto’s komen heel mooi over. Ik heb totaal geen gekke dingen kunnen bespeuren zoals afwijkende kleuren, verkeerde snijranden oid. Het ziet er mooi en degelijk uit. Zeer tevreden dus over de kwaliteit van de afdrukken. Ook de grote pagina vullende foto’s en de twee pagina’s bedekkende foto komen mooi over. Een aandachtspuntje is wel, dat er geen schutblad in zit en de eerste foto’s dus meteen op de kaft worden gedrukt. Als je dit niet wilt, moet je de de eerste pagina vrij laten van foto’s

Een kijkje in het album:

Ik kan een foto album van Saal Digital dan ook zeker aanraden als je er over denkt om je foto’s te bundelen in een album! Het samenstellen werkt gemakkelijk, de kwaliteit is top en de service is prima.

 

Een gedachte over ““The TySy-Story”: het fotoboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s