Kenzo & Nova – kleurrijke mini’s!

16 oktober 2016 – Eindhoven

Deze 2 stoere mini bull terriers Kenzo en Nova paste perfect in dit kleurrijke decor van Strijp-S.

Wat zijn ze leuk he! Het was een heerlijke zonnige zondagochtend, het perfect fotografie weertje. Wat een heerlijke modellen deze 2. Gelukkig had ik ook goede hulp van baasjes Esmée en Jeffrey want we moesten een hoop uit de kast halen om brave Kenzo, die alle commando’s perfect uitvoerde, zijn oortjes om hoog te krijgen. In eerste instantie dachten ze ook nog dat Nova alleen voor de gezelligheid mee zou komen omdat het misschien niet zou lukken met de foto’s omdat ze energiek is. Nou dat zijn juist de hondjes die ik het liefst fotografeer! Kijk die energie eens van het beeld afspatten. Haar heerlijke enthousiasme komt mooi over in de foto’s.  En wat deed ze het goed! Met een hoop koekies, gekke geluidjes en tussendoor even een sprintje hebben de hondjes een leuke ochtend gehad.

nova2-logo

"Let your smile change the world. But never let the world change your smile"

“Let your smile change the world. But never let the world change your smile”

samen2-logo

kenzo6-logo kenzo5-logo kenzo3-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s