Casey & Anna – Roemeentjes die met hun kontje in de boter zijn gevallen

Zondag 17 juli 2016, Buntsven Deurne

Wat een prachtige locatie! Het Buntsven in Deurne, een mooi ven geheel omheind en dus veilig voor loslopende honden.  Casey & Anna mochten, op de foto en we werden aangenaam verrast door een lekker avondzonnetje.

Casey is 6,5 jaar oud en woont sinds eind oktober 2015 in Nederland. Hij is een voormalig Roemeens zwerfhondje en heeft de eerste vijf jaren voor zichzelf moeten zorgen. Hij heeft in de afgelopen maande duidelijke een sterke band opgebouwd met zijn nieuwe baasje. Dat was erg mooi om te zien.

En dan kleine Anna! Anna is 15,5 jaar oud en woont sinds februari 2016 in Nederland. Ook zij is een voormalig Roemeens zwerfhondje dat op straat in Boekarest werd gevonden, totaal onderkoeld en erg verzwakt. Zij kwam in een opvang met 100 honden terecht en dat was veel te druk voor haar. Inmiddels geniet ze van alle rust en vertroeteling bij Hans, en wat is ze fit en ziet ze er goed uit voor haar leeftijd!

Het was weer een hele leuke ervaring, deze 2 totaal verschillende honden op de foto te zetten.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s